WinkelIn Breda is onze bloemenwinkel gevestigd aan het uitvaartcentrum Zuylen Tuinzigtlaan 11. Gezien de locatie, zult u niet verbaasd zijn dat we zeer gespecialiseerd  zijn in het samenstellen van de laatste bloemengroet.

Rouwwerk

Het heeft diverse voordelen om uw rouwwerk rechtstreeks bij de bloemist te bellen. Lees hier meer over op onze speciale rouwwerk pagina →.

Assortiment
Wij hebben  een mooi assortiment aan bloemen en planten specifiek voor een bezoek aan de begraafplaats. Tevens staan er altijd diverse steunbetuigingen klaar of kan er op verzoek iets volledig naar keuze voor u worden samengesteld. Ook voor grafkaarsen, vazen, zijden bloemen, ornamenten en lantarens bent u bij Bloemisterij Koolen aan het juiste adres.

Bloemen

Ook voor bloemcadeaus het juiste adres.
Wij hebben altijd een aantal boeketten voor u klaarstaan. Op verzoek kunnen we ook ter plekke een mooi boeket voor u samenstellen. Het is tevens mogelijk om via de website te bestellen voor bezorging in heel Nederland.
Online bloemen bestellen →

Iedere zondag open van 9.00 – 17.00
Heeft u een speciale gelegenheid of gaat u onverwachts op visite. U bent bij ons van harte welkom voor een passend bloemcadeau. Een boeketje met de geur van benzine behoort hierdoor tot het verleden.
Contactgegevens →

Webshop: Algemene voorwaarden:
Wij hanteren de voorwaarden opgesteld door de Stichting Webshop Keurmerk. De voorwaarden zijn zo opgesteld dat zij voldoen aan de Nederlandse en Europese regelgeving.

De voorwaarden zijn te vinden op:
http://www.keurmerk.info/Resources/Voorwaarden_NL_PDF