Rouwwerk

Bloemisterij Koolen is gevestigd aan het uitvaartcentrum Zuylen. Gezien de locatie, zult u niet verbaasd zijn dat we zeer gespecialiseerd zijn in het samenstellen van de laatste bloemengroet.

Graftak Biedermeiers

Kistbedekkingen

Rouwarrangementen

Rouwkransen

Kinderrouwarrangementen

Rouwwerken Harten

Speciale en Maatwerk

Rouwboeketten

Steunbetuigingen

Rouwwerk

Doordat u rouwwerk rechtstreeks bij de bloemist besteld heeft u de volgende voordelen:

  • U kunt uw wensen met betrekking tot rouwarrangementen rechtstreeks met ons doornemen. Het aanspreekpunt kan u advies geven, deze zal de rouwstukken samenstellen, hierdoor ontstaat een persoonlijke samenwerking.
  • Doordat u de rouwbloemen direct bij ons besteld komen eventuele tussenpersonen te vervallen, Op deze manier blijft er niets aan de strijkstok hangen en krijgt u echt waar voor uw geld.
  • Het afhandelen van uitvaartorders is zeer complex, dit vereist optimale aandacht. Wij zijn de rouwwerkspecialist en door onze ligging zult u begrijpen dat wij hierin geen steken laten vallen.
  • Wij hebben een eigen bezorgdienst die zeer zorgvuldig omgaat met de levering van rouwarrangementen. Bloemisterij Koolen vindt het vanzelfsprekend dat dit extra aandacht verdient. Door onze jarenlange ervaring is dit in goede handen bij onze bezorger.
  • Bloemisterij Koolen biedt de mogelijkheid om de nabestaande persoonlijk te adviseren. Het voordeel hiervan is dat zij in alle rust en in hun vertrouwde omgeving de laatste bloemenwens kunnen realiseren

In de winkel hebben we altijd een mooi assortiment aan bloemen en planten specifiek voor een bezoek aan de begraafplaats.